Σοφία Φώσκολου

Διάμεσος, Διαισθητική Θεραπεύτρια και Δασκάλα Πνευματικής Αφύπνισης

“Αυθεντικό Θεραπευτή σε κάνει το κίνητρο της αγάπης για τον άνθρωπο”

Η έκφραση του εαυτού, ξεκίνησε στα έξι μου χρόνια με μουσικοκινητική και κλασσικό χορό. Στην εφηβεία, στο οικογενειακό περιβάλλον, γνώρισα τη yoga, που έγινε πολύτιμος αυτογνωσιακός οδηγός μου. Η πορεία μου στη θεραπευτική καθορίστηκε πολύ νωρίς, μέσω πολυετούς συνεργασίας με ψυχιατρική κλινική. Εργάστηκα με ομάδες χρόνιων ψυχωσικών και ομάδες εξαρτημένων, διδάσκοντας yoga και χαλάρωση. Εδώ αναπτύχθηκαν οι δύο κυρίαρχες τάσεις μου. Η ψυχολογία και η ενεργειακή θεραπεία του ανθρώπινου πεδίου.

Σοφία Φώσκολου

Με έμφυτη την ικανότητα να νιώθω τα συναισθήματα των ανθρώπων και να διαβάζω την αύρα, εντρύφησα στις ενεργειακές θεραπείες και την προσωπική μου εξέλιξη. Η σύνδεσή μου με την Πηγή της Ζωής έγινε διαρκής, διαυγής και μετέβαλλε αυτές τις ικανότητες σε θεραπευτική δεξιότητα. Εχω την ευλογία να παρατηρώ την Πηγή καθώς μέσα απο μένα επιφέρει αλλαγή και ίαση στο πεδίο του θεραπευόμενου.

Οι σπουδές μου συνεχίζονται και στους δύο αυτούς τομείς μέχρι σήμερα και καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα γνώσης, έτσι που η συμβολή μου στην ευζωία του συνανθρώπου να είναι ουσιαστική και ολιστική. Εργάστηκα με ομάδες ηλικιωμένων, στελεχών επιχειρήσεων, εφήβους, οικογένειες, ζευγάρια. Aποκομίζοντας μεγάλη  εμπειρία, ενσυναίσθηση, κατανόηση και αγάπη για τους ανθρώπους. Μελέτησα πολύπλευρα την φύση των τραυμάτων, τα αποτελέσματα τους στην συμπεριφορά του ατόμου και τους ασφαλείς τρόπους απελευθέρωσης τους. Εχω βιώσει προσωπικά και μελετήσει συστηματικά πολλές σχολές  ψυχολογίας και ψυχοθεραπείας,  όπως Συστημική Αναπαράσταση, Αναδρομική Θεραπεία, Ψυχοθεραπεία Gestalt, Γνωσιακή ψυχολογία, Σωματικά επικεντρωμένη  Gestalt. Παρακολούθησα σεμινάρια παιγνιοθεραπείας, χοροθεραπείας, δραματοθεραπείας, εργασιοθεραπείας.

Ho oponopono
WISH COME TRUE

Απόλαυσα πλούσια προσωπικά βιώματα. Ταξίδεψα πολλά χρόνια και έζησα στο Μαρόκο και την Ινδία. Βίωσα το θαύμα της ζωής, τη γέννηση της κόρης μου, που έφερε πληρότητα και έμπνευση. Ευτύχησα με το να υπερβώ μεγάλες προσωπικές προκλήσεις, να έχω εξαιρετικούς δασκάλους και υπέροχους μαθητές.

Πάντα στην ζωή μου κατείχε ιδιαίτερη θέση η υπηρεσία προς τον άνθρωπο, γι’ αυτό μια από τις τακτικές δραστηριότητές μου είναι η διεξαγωγή σεμιναρίων των οποίων τα έσοδα διατίθενται αποκλειστικά σε κοινωφελείς σκοπούς.

Ο τρόπος που διδάσκω και θεραπεύω συνδεόμενη με την Ανιδιοτελή Αγάπη της Δημιουργίας, μεταφέρει το βίωμα και την πίστη μου, μέσα μας υπάρχει Ομορφιά! Σήμερα, με 30 χρόνια αφοσίωσης στην πνευματική διδασκαλία και την ενεργειακή θεραπεία, εργάζομαι με ιερό ενθουσιασμό και συνέπεια για την αφύπνιση του Υψηλού ανθρώπινου δυναμικού, μέσα από προσωπικές συνεδρίες, εργαστήρια και retreats, όπου μεταδίδω με αμεσότητα, χιούμορ, και αγάπη τα δώρα της Πηγής της Ζωής. Παραμένω πάντα μαθήτρια και νιώθω απέραντο σεβασμό και ευγνωμοσύνη για το Δρόμο και την άδεια που μου δόθηκε να τον μοιράζομαι μαζί σας.

Οι Σπουδές μου

logobg40

Raja, Hatha, Kryia Yoga

logobg40

Ayurveda

logobg40

Mindfulness

logobg40

Reiki Master

logobg40

Violet Flame Facilitator

logobg40

Aura reading

logobg40

Mυnay ki

logobg40

Ενεργειακή Ψυχολογία

logobg40

Spiritual Response Therapy

logobg40

Theta Healing Instructor

logobg40

E.F.T.

logobg40

Trauma release

logobg40

Reconnection

logobg40

Classical dance

logobg40

Contemporary dance

2023

30 χρόνια αφοσίωσης στη Θεραπευτική

1996-2019

Παρακολούθηση σεμιναρίων χοροθεραπείας, δραματοθεραπείας, παιγνιοθεραπείας, εργασιοθεραπείας

1994-2019

Εκπαιδευτικά σεμινάρια  Συστημικής αναπαράστασης, Ψυχοθεραπείας  Gestalt,  Σωματικά  επικεντρωμένης  Ψυχοθεραπείας  Gestalt,  Γνωσιακής ψυχολογίας

1998-2016

Παρουσιάσεις, σεμινάρια και ομιλίες σε   συνέδρια Yoga,   ανοιχτές ημερίδες,   και εναλλακτικά φεστιβάλ.

1995-2015

Τime therapy, Spiritual Response Therapy

2014

Theta Healing Instructor, Trauma release

2012

Munay Ki, Aura reading

2012

Kriya Yoga

1998-2010

Συνεργασία με κέντρα Yoga

2009

Reconnection, Contemporary dance

2008

Reiki master, Violet Flame facilitator

1998-2004

Συνεργασία με ψυχιατρική κλινική, διδασκαλία  Yoga και χαλάρωσης  σε ομάδες  χρόνιων ψυχωσικών και ομάδες εξαρτημένων ατόμων

2002

Ayurveda

2001

Ενεργειακή Ψυχολογία

1997

Hatha Υοgα, Raja Yoga, member of the International Yoga Teachers Association-IYTA

1985-1996

Τα χρόνια των ταξιδιών, ζώντας στο Μαρόκο και την Ινδία

1994

Το θαύμα της μητρότητας

1965

Κλασσικός χορός

1959

H πρώτη ανάσα