Ενεργειακός καθαρισμός χώρου

Το σπίτι μας αποθηκεύει και στη συνέχεια εκπέμπει προς εμάς κάθε συναίσθημα και κατάσταση που έχουμε βιώσει, έτσι είναι πολύ σημαντικό να καθαρίζουμε τις αρνητικές δονήσεις και να το επαναφορτίζουμε με τις κατάλληλες υποστηρικτικές.
Στον χρόνο που περνάμε μέσα στο σπίτι, χρειάζεται να ξεκουραζόμαστε, να γαληνεύουμε και ταυτόχρονα να ενδυναμώνουμε. Αυτό μας προσφέρει  ο Eνεργειακός Καθαρισμός  χώρου.
Ακόμη και ότι συμβαίνει τις ώρες του ύπνου, όλα τα όνειρα και οι εντυπώσεις τους, εγγράφονται στην κατοικία μας. 

yphresies-sofia-foskolou

Με την εργασία καθαρισμού του σπιτιού, εξαγνίζονται και οι ενέργειες μεταξύ των μελών της οικογένειας και των προγονικών τους συστημάτων, στο επίπεδο βέβαια που τα μέλη της οικογένειας επιτρέπουν.
Εκτός από το δικό μας αποτύπωμα, όλων όσων ζουν μαζί μας, το αποτύπωμα των επισκεπτών, υπάρχουν εκεί αποθηκευμένες οι ενέργειες όλων όσων το κατοίκησαν πριν από μας, αλλά και των αντικειμένων που έχουμε κληρονομήσει.
Καθοριστική είναι η ενέργεια της γης στην οποία έχει χτιστεί το σπίτι, και της ευρύτερης περιοχής, καθώς μεταφέρουν μνήμες από την αρχαιότητα ακόμη, γεγονότων που συνέβησαν εκεί, μαχών, θανάτων και λοιπά.
Επίδραση επίσης ασκούν τα υπόγεια ρεύματα, η ροή τους και η μνήμη του νερού που μεταφέρουν. Όλες  αυτές οι δυσαρμονίες χρειάζεται να αναγνωριστούν, και να ελευθερωθούν.
Στη συνέχεια επαναφορτίζουμε το σπίτι με τις ενέργειες που εσείς χρειάζεστε, ώστε να είναι μια πραγματική Εστία για σας και την οικογένεια, να καλύπτει τις αληθινές σας ανάγκες και να προωθεί την υγεία, την ευζωία και την αφθονία σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
Ολοκληρώνοντας, προτείνουμε αλλαγές βασισμένες στο σύστημα Vastu, το Ινδικό Feng Shui, για εναρμόνιση της ενέργειας, μέσω χρωμάτων, σχημάτων, και αντικειμένων που εξισορροπούν και τα 5 στοιχεία της Φύσης.
Η εργασία καθαρισμού είναι κατάλληλη και απαραίτητη και για τον εργασιακό χώρο, έτσι ώστε η ροή της αφθονίας να αυξηθεί, και οι σχέσεις μεταξύ των συνεργατών να καλυτερεύσουν. Το απόλυτο δώρο για σας, την οικογένεια , την εργασία σας.
Επικοινωνήστε μαζί μου για τον Ενεργειακό καθαρισμό και επαναφόρτιση της οικίας και του εργασιακού σας χώρου και βιώστε άμεσες αλλαγές