Ιόχρους Φλόγα

Είναι η κατεξοχήν ενέργεια της Υδροχοϊκής εποχής. Τα πάντα στο εκδηλωμένο σύμπαν είναι ενέργειες με διαφορετικές ποιότητες και ‎δονήσεις που αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.‎ Το φάσμα του θεϊκού Φωτός εκδηλώνεται μέσω 7 διαφορετικών ρευμάτων ‎που ονομάζονται Ακτίνες, και εκρρέουν από την Πηγή της Ζωής προς την Γαία. ‎Η κάθε μία από τις Ακτίνες φέρει συγκεκριμένες ποιότητες που ενεργοποιούνται και ‎εναλλάσσονται σε κάθε Κοσμική εποχή.

Η εποχή  που διανύουμε τώρα είναι η εποχή του ‎Υδροχόου και την διέπει η 7η Ακτίνα. Η Ακτίνα αυτή φέρει ‎μαζί της- σαν δώρο προς την ανθρωπότητα την θεραπευτική ενέργεια της Ιόχρου Φλόγας.

Ελευθερία, εξαγνισμός, μετουσίωση, συγχώρεση, θεική τάξη,αυτή είναι η φύση του Ιόχρου Πυρός, που είναι αρωγός της ανθρωπότητας.

yphresies-sofia-foskolou

Η Ιόχρους Φλόγα είναι γνωστή ήδη από την αρχαιότητα. ‎Η χρήση της επανήλθε στην εποχή μας, καθώς είναι βαθιά η ανάγκη για μετουσίωση και πνευματική φώτιση.  Εξαγνίζει όλα ‎τα κατώτερα σώματά μας – το φυσικό, το αιθερικό, το αστρικό, το κατώτερο νοητικό ‎σώμα, καθαρίζει συναισθήματα, καταστάσεις, σωματικά προβλήματα. 
Η ανταπόκρισή ‎της είναι άμεση την καθημερινότητα του σύγχρονου ανθρώπου, αφού όντας μια ‎πανίσχυρη ενέργεια, φέρει πνευματική επιτάχυνση και κάθαρση σε όλους τους τομείς ‎του βίου.‎ 
Η θεραπεία μέσω της Ιόχρου ενέργειας είναι μια αποκαλυπτική εμπειρία. 
Γίνεται ατομικά και ομαδικά.