To Aρχέτυπο της Φώτισης, Sahasrara και εξισορρόπιση των Chakras

 

Η αμονική ροή της prana- της ζωτικής ενέργειας- μέσω των chakras στον ανθρώπινο οργανισμό, είναι απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία όλων των συστημάτων που τον αποτελούν,και έχει σαν αποτέλεσμα τόσο την υγεία σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξης, σωματικό, συναισθηματικό,νοητικό, ψυχικό, όσο και την πνευματική εξέλιξη.

Στο αυτοτελές και ολοκληρωμένο αυτό εργαστήριο  θα εξοσορροπίσουμε τη ροή της prana σε όλα κέντρα και θα λάβουμε  κάθαρση και θεραπεία όλων των κέντρων μέσω ενεργειακών βιωματικών τεχνικών, θεραπευτικών οραματισμών και διαλογισμού.

Θα εξετάσουμε το κέντρο του στέμματος το Sahasrara chakra, που εμπεριέχει όλα τα ενεργειακά κέντρα και θέματα που  το αφορούν.

* Το Αρχέτυπο της Φώτισης

* Η υγεία σαν έκφραση της πνευματικότητας

*Η έννοια της ενότητας

*Η αυτοπραγμάτωση

*Η συμπαντική συνειδητότητα

* Ο διαλογισμός, τα είδη και τα οφέλη του

*Η  παράδοση στην Πηγή της Ζωής

*Η εύρεση του νοήματος της ύπαρξης

*Οι  προσκολλήσεις

*Τα μαθήματα προς ολοκλήρωση που μας αναλογούν

 

Αυτό που κάνει τα εργαστήρια μας τόσο ξεχωριστά είναι ο συνδυασμός γνώσης και θεραπείας.
Η γνώση παρέχεται απο την πνευματική διδασκαλία που διευρύνει την αντίληψή μας και μεταδίδει ανώτερες πληροφορίες για την αληθινή φύση του ανθρώπου.
Η θεραπεία γίνεται αφενός βιωματικά απο σας, μέσα από ποικίλες τεχνικές ψυχοθεραπείας, ενεργειακής ψυχολογίας και ενεργειακών θεραπειών και ασκήσεις σοφά σχεδιασμένες, και αφετέρου, με ομαδική θεραπεία που δίδεται από μένα.

 

Μέσα  σε αυτό το πολύπλευρο πλαίσιο  θα μοιραστούμε Γνώση και Θεραπεία έτσι όπως μας παρέχονται απο την Ανιδιοτελή Αγάπη της Δημιουργίας.

Με μεγάλη χαρά, και διδακτική και θεραπευτική εμπειρία πλέον των 26 ετών, σας καλωσορίζω σε αυτή την βαθιά εξελικτική  και ψυχοθεραπευτική εργασία ”Ο Δρόμος του Ουράνιου Τόξου,Chakras” που στόχο έχει την αφύπνιση του Υψηλού ανθρώπινου δυναμικού.

Η σπουδή στα chakras, είναι σπουδή στον εαυτό μας και τη Ζωή.

Τα εργαστήρια για τα 6 προηγούμενα chakras διατίθενται μαγνητοσκοπημένα.

 

Πληροφορίες για τη συμμετοχή σας.******

Οnline θα είναι η παρακολούθηση, ζωντανά, θα έχετε την δυνατότητα να υποβάλλετε ερωτήσεις, όπως και την δυνατότητα να το παρακολουθήσετε μαγνητοσκοπημένο.

Η διάρκεια των συναντήσεων μας είναι δύο ώρες καθημερινά για τρείς συνεχόμενες μέρες, έτσι ώστε να παρακολουθήσετε ξεκούραστα και να έχετε τον χρόνο να επεξεργαστείτε την βαθιά και ουσιαστική πληροφορία που θα λάβετε.

Η συνεισφορά σας για αυτό το  6ωρο ολοκληρωμένο, αυτοτελές εργαστήριο  είναι

60e-περιλαμβάνεται φπα.

Με ενα mail στο sofiafoskolou@yahoo.gr δηλώνετε την απόφαση σας, κατόπιν θα λάβετε τραπεζικό λογαριασμό για την κατάθεση εξόφλησης του ποσού και την ολοκλήρωση της εγγραφής.

3 συναντήσεις Παρασκευή Σάββατο- Κυριακή online – via zoom 6 – 8 μμ καθημερινά.

 

Η εργασία αυτή αφορά όλους τους ανθρώπους που είναι αποφασισμένοι να εξελιχθούν, να λάβουν τα πολύπλευρα δώρα της Ανιδιοτελούς Αγάπης, και να αναλάβουν την ευθύνη της ζωής τους, αλλά και ασκούμενους και δασκάλους yoga, ενεργειακούς θεραπευτές, ψυχολόγους και όσους εργάζονται για την ολιστική υγεία.

Παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Πληροφορίες για μένα και την Εργασία μου μέσω της Ανιδιοτελούς Αγάπης της Δημιουργίας, θα βρείτε στο site μου https://sofiafoskolou.com/

 

Παραθέτω εδώ  εμπειρίες συμμετεχόντων σε προηγούμενα εργαστήρια μας.

“Zήτησα από αυτό το σεμινάριο να πάρω  γνώση αλλά να μην είναι στείρα. Τώρα νιώθω πως να βιώνω αυτή τη γνώση, να τη χρησιμοποιώ συνειδητά για να πετύχω την αυτοβελτίωσή μου. Με βοήθησε να είμαι σε σύνδεση με την Πηγή και από εκεί, με όλα. Ευχαριστώ Σοφία για το καθάρισμα που έκανες στο δρόμο μου.Ευγνώμων…”  Bέρα Β

” Η Σοφία, γνωρίζει σε βάθος αναρίθμητα θεραπευτικά εργαλεία, τα χειρίζεται με επιδεξιότητα, ευκολία, αμεσότητα και συγχρόνως γνωρίζει ποιο από αυτά είναι το πλέον κατάλληλο για τη συγκεκριμένη στιγμή”  Βασούλα Β.

“Ηταν ένα σεμινάριο γνώσης πολλαπλής για τη ζωή, το σύμπαν και τον εαυτό μου.
Έμαθα και κατανόησα έννοιες από την αγαπημένη μου δασκάλα.
Οι ασκήσεις που κάναμε κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου ήταν διαφωτιστικές και μαγικές με ένα τέτοιο τρόπο που συνειδητοποίησα πράγματα και καταστάσεις για τον εαυτό μου που δεν είχα συνειδητοποιήσει πριν.
Ιδίως η άσκηση με τους προγόνους ήταν αυτή που με εξέπληξε περισσότερο και με διαφώτισε.
Ευχαριστώ σε Σοφία.”  Μαυρετα A.

΄΄Ένιωσα και έλαβα αγάπη, γιατί μόνο μέσα απ’ αυτήν θα μπορούσα να βιώσω αυτήν την βαθύτατη γνώση. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό που είμαι και για την επιλογή μου να ζήσω κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ την δασκάλα μου που την νιώθω σαν μαμά – αγάπη. Δύο λέξεις μαγικές΄΄ Κατερίνα

 

 Όλη η  σειρά σεμιναρίων  ΄΄Ο Δρόμος του Ουράνιου Τόξου, τα  Αρχέτυπα των Chakras΄΄ διατίθεται  μαγνητοσκοπημένη.

* Αjna chakra, το Αρχέτυπο της Καθοδήγησης

* Vishuddha chakra, το Αρχέτυπο της Ελευθερίας

* Anahata chakra  To Aρχέτυπο της Αγάπης

* Swadhisthana chakra, το Αρχέτυπο των συναισθημάτων

*Muladhara chakra το Αρχέτυπο της γείωσης

*Mαnipura chakra, το Αρχέτυπο της δύναμης

 

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη!

Καλή μας αντάμωση.