Τα Αρχέτυπα των chakras, μαγνητοσκοπημένα εργαστήρια Αφύπνισης

Webinars, On Demand (τα βλέπετε όποια ώρα θέλετε)

Ο Δρόμος του Ουράνιου Τόξου, τα Αρχέτυπα των chakras.

Εμπειρίες ανθρώπων που τα παρακολούθησαν.

“Το σεμινάριο εκπληκτικό ,πρόλαβα να ακούσω το πρώτο βίντεο και κυρίως άκουγα ξανά και ξανά για τα συναισθήματα τα οποία μας ακολουθούν.Και έχω σκεφτεί πολλές φορές ότι, αν αυτά μας τα μάθαιναν από μικρά παιδιά ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος ..Μας ακολουθούν ,μας καθορίζουν, διαμορφώνουν συμπεριφορές και χρειάζεται να φθάσουμε σε μια ηλικία για να τα θεραπεύσουμε και αυτήν την ευκαιρία δεν την έχουν όλοι…
Σε ευχαριστώ για τις γνώσεις σου , για όλα αυτά που μαθαίνω με απλό κατανοητό τρόπο.
Ευγνώμων” Σοφία Κ.

«Νιώθω ευγνώμων και πάρα πολύ τυχερή που έκανα αυτό το ταξίδι.Κάποιος πρέπει να το βιώσει,δεν μπορώ να το περιγράψω. Ολη αυτή η γνώση, οι διαλογισμοί, οι ασκήσεις αυτογνωσίας, η θεραπεία που έλαβα, το κάθε ένα από αυτά είναι δώρο ανεκτίμητο, είναι σαν ένα κόσμημα με μεγάλη αξία, έτσι θα το φυλάω μέσα μου. Φώτισε όλη τη ζωή μου.  Σοφία σε ευχαριστώ που το μοιράστηκες μαζί μας, μας κάνεις τόσα πολλά δώρα,είσαι ευλογημένος και προικισμένος άνθρωπος και μας ενώνεις στον κύκλο με ασφάλεια και προστασία.Σας ευχαριστώ όλους για την εμπειρία που βιώσαμε» Ελ. Κ.

“Ο δρόμος του ουράνιου τόξου είναι ένα υπέροχο ψυχοθεραπευτικο ταξίδι, ένα άλμα συνείδησης και ένα παράδειγμα προς μίμηση έτσι ώστε να γίνεις ο άνθρωπος που αναλαμβάνει την ευθύνη του και επιλέγει τη δημιουργία της πραγματικότητας του.” Ιωάννα Μ.

« Ο κύκλος αυτός νιώθω ότι μας έκανε όλους καλύτερους ανθρώπους! Μας έδωσε πολύτιμες πληροφορίες και συνειδητοποιήσεις, μας άνοιξε το δρόμο. Χάρηκα πολύ που γνώρισα τη Σοφία και όλη την ομάδα,ευχαριστώ για όλα.» Μαργαρίτα Κ.

« Είμαι πολύ χαρούμενη, κάθε σεμινάριο ήταν αποκαλυπτικό, κάθε φορά με άλλο τρόπο, θέλω να συνεχίσω μαζί σας στους υπέροχους κύκλους που κάνετε.» Χριστίνα Α.

«Νιώθω τυχερή που ήμουν εδώ, πήρα πάρα πολύ πληροφορία, το βρήκα ολοκληρωμένο και πολύ θεραπευτικό,ευχαριστώ» Βίκυ Ψ.

” Στο δρόμο του Ουράνιου Τόξου, που γίνεται διαδυκτιακά,και μαγνητοφωνημενα όταν χρειάζεται, ένας καινούργιος κόσμος μου φανερώθηκε. Σε κάθε κέντρο και καινούργια εμπειρία.
Κάθε φορά κι άλλες πλευρές του εαυτού μου έρχονται στο φως και λαμβάνουν θεραπεία. Όλα γίνονται με ασφάλεια,με αγάπη,με φροντίδα, χωρίς κριτική,με χαρά και με ενότητα.
Όσοι συμμετέχουμε στο κύκλο γινόμαστε ένα,κι ας μη
γνωριζόμαστε μεταξύ μας οι περισσότεροι.
Βιώνουμε την ενέργεια του κύκλου και την ανιδιοτελή αγάπη που απλώνεται μέσα μας και ολόγυρα μας. Είμαι τόσο ευγνώμων που έχω τη Σοφία στη ζωή μου. Είναι υπέροχη και εξαιρετική συνταξιδιωτισσα. Εύχομαι να κανουμε πολλά ταξίδια ακόμα μαζί.” Ελίζα Κ.

Πρόκειται για επτά  6ωρα αυτοτελή ολοκληρωμένα webinars  που στόχο έχουν την ολιστική υγεία, και την  Αφύπνιση του Υψηλού ανθρώπινου δυναμικoύ.

Τα τσάκρας βρίσκονται στο ενεργειακό σώμα και ρυθμίζουν τη ροή της ζωτικής ενέργειας, της πράνα μέσα μας. Σχετίζονται και αλληλεπιδρούν με το φυσικό σώμα, μέσω του ενδοκρινικού και του νευρικού συστήματος. Στην δυσαρμονία των τσάκρας βρίσκεται η ρίζα κάθε σωματικής ασθένειας και  ψυχολογικού προβλήματος. Αντιπροσωπεύουν επτά διαδοχικά επίπεδα συνειδητότητας.

Το κάθε ένα  εμπεριέχει  μια θεμελιώδη γνώση, ένα αρχέτυπο, ένα μάθημα  που χρειάζεται να ολοκληρώσουμε  για να προχωρήσουμε στην  πνευματική εξέλιξη.

Όταν αυτά τα Αρχέτυπα, όπως το αρχέτυπο της δύναμης, η της ελευθερίας, αποκατασταθούν μέσα μας, απολαμβάνουμε  υγεία, ισορροπία, ειρήνη με τον εαυτό μας, τους άλλους και την Δημιουργία.

Ο Δρόμος του Ουράνιου Τόξου είναι ο δρόμος της  ολοκλήρωσης.

Τα εργαστήρια αυτά είναι εργαλείο ζωής, παρέχουν πολύπλευρους  τρόπους αυτογνωσίας και  ευζωίας.

Είναι βιωματικά, εφαρμόζουμε  ψυχοθεραπευτικές και ενεργειακές τεχνικές που μπορείτε να τις χρησιμοποιείτε εφεξής στην  καθημερινότητα σας. Παράλληλα, παρέχουμε  συμβουλές Vastu – ινδικό φενγκ Σούι, συμβουλές Αyurveda, ασκήσεις yoga, yoga nidra, που θα τονώσουν τα ενεργειακά μας κέντρα.

Σε αυτό το ευρύ πλαίσιο θα μοιραστούμε Γνώση και Θεραπεία έτσι όπως μας δίδονται απλόχερα, απο την Ανιδιοτελή Αγάπη της Δημιουργίας.

Διαθέσιμα είναι

* Muladhara chakra, το Αρχέτυπο της Γείωσης

*Swadisthana chakra, το Αρχέτυπο των Συναισθημάτων

*Manipura chakra, το Αρχέτυπο της Δύναμης

* Αnahata chakra, το Αρχέτυπο της Αγάπης

* Vishuddha chakra, το Αρχέτυπο της Ελευθερίας

*Ajna chakra, το Αρχέτυπο της Καθοδήγησης

*Sahasrara chakra, το Αρχέτυπο της Φώτισης

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη σειρά ή καθένα μεμονωμένα.

Με πολύπλευρη διδακτική και θεραπευτική εμπειρία πλέον των 26 χρόνων, σας προσκαλώ στο ουσιώδες Ταξίδι της Ζωής.

Θα είναι χαρά μου να πάρουμε μαζί το Δρόμο του Ουράνιου Τόξου.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη.

Με αγάπη

Σοφία