Manipura chakra – το κέντρο της Δύναμης On line

chakra manipura

Εργασία βιωματικής γνώσης για το  Manipura chakra, το κέντρο της δύναμης.

Mε μεγάλη χαρά, και διδακτική και θεραπευτική εμπειρία πλέον των 25 ετών, σας καλωσορίζω σε αυτή την βαθιά πνευματική και ψυχοθεραπευτική σπουδή για τα ενεργειακά μας κέντρα, ¨”Ο Δρόμος του Ουράνιου Τόξου, Chakras”  που γίνεται με την μορφή αυτόνομων 3ήμερων σεμιναρίων, ένα για κάθε chakra.

Η σπουδή στα chakras, είναι σπουδή στον εαυτό μας και τη Ζωή.

Eχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη σειρά, η να επιλέξετε όποιο εργαστήριο προτιμάτε. Τα σεμινάρια θα γίνουν διαδικτυακά και αν δεν σας ταιριάζουν οι ώρες διεξαγωγής ,μπορείτε να τα λάβετε μαγνητοσκοπημένα.

Στο τέλος αυτού του κειμένου δείτε όλες τις ημερομηνίες.

Manipura chakra

Θέματα του, είναι

η εδραίωση του υγιούς εγώ

ο τρόπος που διαχειριζόμαστε την ζωτική μας ενέργεια

η αυτοπεποίθηση

ο δυναμισμός, η επιβεβαίωση

η ικανότητα μας για αποτελεσματική και ωφέλιμη δράση

η επιθετικότητα, η ανεκτικότητα

η θέληση, η πειθαρχία, η αυτοεκτίμηση,

το θάρρος, ο σεβασμός προς τους άλλους

Το Manipura chakra, είναι το κομμάτι του Δρόμου της αυτοπραγμάτωσης, όπου το εγώ ,η προσωπικότητα μας, καθίσταται ισχυρή και ταυτόχρονα συνυπάρχει με τους γύρω ειρηνικά και αρμονικά, χωρίς να καταπιέζεται και χωρίς να καταπιέζει.

Εδώ εδράζει το υγιές εγώ, το ζητούμενο δηλαδή για την προσωπική και την συλλογική ευζωία.

Θεωρία και σημειολογία του  κέντρου

οι δυσαρμονίες που προκαλεί η ανισορροπία του στο φυσικό, το συναισθηματικό, το νοητικό σώμα

συμβουλές Vastu – ινδικό φενγκ Σούι

συμβουλές Αyurveda

ασκήσεις yoga

yoga nidra

Θα χρησιμοποιήσουμε θεραπευτικές βιωματικές ασκήσεις και ψυχοθεραπευτικές και ενεργειακές τεχνικές, επιλεγμένες με σοφία, ασφαλείς και αποτελεσματικές, που μπορείτε να τις χρησιμοποιείτε εφεξής στην καθημερινότητα σας, με στόχο την ευζωία και την αρμονία σε όλους τους τομείς της ζωής

Αυτό είναι το πολύπλευρο πλαίσιο όπου θα μοιραστούμε Γνώση και Θεραπεία έτσι όπως μας παρέχονται απο την Ανιδιοτελή Αγάπη της Δημιουργίας Βαθιά εμπειρία Αφύπνισης του Υψηλού ανθρώπινου δυναμικού , απο τη σειρά σεμιναρίων “Chakras, Η Γέφυρα του Ουράνιου Τόξου”, η πολυεπίπεδη εργασία μας για τα 7 πιο σημαντικά ενεργειακά κέντρα.

Πληροφορίες για τη συμμετοχή σας.******

Οnline θα είναι η παρακολούθηση, ζωντανά, θα έχετε την δυνατότητα να υποβάλλετε ερωτήσεις, όπως και την δυνατότητα να συνδεθείτε αργότερα, την ώρα που βολεύει εσάς, μιας και το σεμινάριο θα αποθηκευτεί.

Η διάρκεια των συναντήσεων μας είναι δύο ώρες καθημερινά για τρείς συνεχόμενες μέρες, έτσι ώστε να παρακολουθήσετε ξεκούραστα και να έχετε τον χρόνο να επεξεργαστείτε την βαθιά και ουσιαστική πληροφορία που θα λάβετε.

Η συνεισφορά σας για κάθε 6ωρο ολοκληρωμένο αυτοτελές εργαστήριο είναι

60e-περιλαμβάνεται φπα.

Με ενα mail στο sofiafoskolou@yahoo.gr δηλώνετε την απόφαση σας κατόπιν θα λάβετε τραπεζικό λογαριασμό για την κατάθεση εξόφλησης του ποσού και την ολοκλήρωση της εγγραφής

3 συναντήσεις Παρασκευή Σάββατο- Κυριακή online – via zoom 6 – 8 μμ καθημερινά

Η εργασία αυτή αφορά όλους τους ανθρώπους που είναι αποφασισμένοι να εξελιχθούν, να λάβουν τα πολύπλευρα δώρα της Ανιδιοτελούς Αγάπης, και να αναλάβουν την ευθύνη της ζωής τους, αλλά και ασκούμενους και δασκάλους yoga, ενεργειακούς θεραπευτές, ψυχολόγους και όσους εργάζονται για την ολιστική υγεία.

Παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.τ

Πληροφορίες για μένα και την Εργασία μου μέσω της Ανιδιοτελούς Αγάπης της Δημιουργίας, θα βρείτε στο site μου https://sofiafoskolou.com/

Παραθέτω εδώ τις εμπειρίες συμμετεχόντων σε προηγούμενα εργαστήρια μας.

«Ένιωσα και έλαβα αγάπη, γιατί μόνο μέσα απ’ αυτήν θα μπορούσα να βιώσω αυτήν την βαθύτατη γνώση. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό που είμαι και για την επιλογή μου να ζήσω κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ την δασκάλα μου που την νιώθω σαν μαμά – αγάπη. Δύο λέξεις μαγικές» Κατερίνα Κ.

“Γνώση συμβατή, κατανοητή, πολυεπίπεδη. Μέσω των ασκήσεων φωτίστηκαν πλευρές του εαυτού μου, πήρα απαντήσεις, και ξεκλείδωσαν προγραμματισμοί. Είμαι ευγνώμων για όσα έζησα” Μαρία Β.

Σημαντική σημείωση**** οι ωρες διεξαγωγής μπορουν να προσαρμοστουν στις ανάγκες της πλειοψηφίας των συμμετεχόντων. Οι συναντήσεις θα μαγνητοσκοπηθούν έτσι που να τις απολαύσετε στον δικό σας κατάλληλο χρόνο, αν δεν σας ταιριάζει η τελική ώρα διεξαγωγής!

* Mαnipura chakra, το κέντρο της δύναμης 20-22/11/2020

* Swadhisthana chakra, το κέντρο των συναισθημάτων, διατίθεται μαγνητοσκοπημένο
*Muladhara chakra το κέντρο της γείωσης, διατίθεται μαγνητοσκοπημένο
*Mαnipura chakra, το κέντρο της δύναμης 20-23/11/2020
*Αnahata chakra, το κέντρο της καρδιάς ,της αγάπης 11-13/12/2020
*Vishuddha chakra, το κέντρο της ελευθερίας 15-17/1/2021
*Ajna chakra, το κέντρο της καθοδήγησης 5-7/2/2021
*Shahashrara chakra, το κορωναίo κέντρο 26-28/2/2021

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη!

Καλή μας αντάμωση. https://sofiafoskolou.com