Ο Χάρτης της Ψυχής | Διαισθητική Ψυχοθεραπεία

Ο Χάρτης της Ψυχής είναι ένας τρόπος που η Δημιουργική Ενέργεια επικοινωνεί την Ανιδιοτελή ‎Αγάπη και την Ίαση, ‎
και μου δόθηκε μετά από 27 χρόνια πολύπλευρης θεραπευτικής υπηρεσίας για την αφύπνιση του ανθρώπινου δυναμικού.

Είναι συνδυασμός ενεργειακής και ψυχοθεραπευτικής προσέγγισης, με στόχο το ολιστικό και μόνιμο αποτέλεσμα.
Θεωρώ απαραίτητη τη συνέργεια ενεργειακής και ψυχοθεραπευτικής βοήθειας.

Ο Χάρτης της Ψυχής έχει δύο σκέλη:
το ενεργειακό μέρος & τη συνάντηση (τηλεφωνικά / διαδικτυακά ή  δια ζώσης)

Ενεργειακό μέρος Θεραπείας

Διαισθητική ανάγνωση και κάθαρση των Ακασικών Αρχείων της Ψυχής / Εξ’ αποστάσεως

Συνδεόμενη με την Πηγή της Ζωής, διαβάζω τα Ακασικά Αρχεία όπου καταγράφονται όλες οι εμπειρίες προηγούμενων ‎ενσαρκώσεων, των διαγενεολογικών επιρροών- τουλάχιστον 7 γενιών προγόνων – όπως τραύματα, εμπλοκές αλλά και τα μαθήματα και οι αρετές που απορρέουν από αυτά. Στα Ακασικά Αρχεία βρίσκεται η ρίζα όλων των θεμάτων που αντιμετωπίζουμε στο εδώ και τώρα.

Συνάντηση

Διάρκεια 1ωρα και 30 λεπτά
Η συνάντηση πραγματοποιείται
τηλεφωνικά / διαδικτυακά ή δια ζώσης

Σας μεταφέρω τι καθαρίστηκε από την Πηγή της Ζωής, και με το ριζικό σας υπόβαθρο φωτισμένο, σας καθοδηγώ τώρα μέσω της πιο κατάλληλης για σας ψυχοθεραπευτικής μεθόδου, όπως συστημική αναπαράσταση, αναδρομική θεραπεία, gestalt κ.ά, να κατανοήσετε σε συνειδητό επίπεδο γιατί περιορίζετε τον εαυτό σας, και ποιές δράσεις θα σας ωφελήσουν και ποιες αλλαγές χρειάζεται να κάνετε για να αναλάβετε την ευθύνη της πραγματικότητας σας.

***Η θεραπεία γίνεται χωρίς επαναβίωση του πόνου, αντίθετα νιώθετε ανακούφιση, διαύγεια, χαρά και ελευθερία.

Βλέπω την αύρα σαν έναν ιστό και
 παρατηρώ την Πηγή  να τον ξαναϋφαίνει
 να  απομακρύνει τα  εμπόδια,
να επουλώνει τα τραύματα και να αλλάζει τη δομή αυτού του ιστού-όταν βέβαια υπάρχει καρμική άδεια, να  την αναδομεί φωτεινή και ισχυρή.

Ο ιστός μας είναι συνεχώς μεταβαλλόμενος και εξαρτάται, ορίζεται, από την ελεύθερη βούλησή μας. Ακόμη δηλαδή και αν λάβουμε την Ύψιστη θεραπεία από το Πνεύμα, χρειάζεται να την στηρίξουμε οι ίδιοι με νέο τρόπο δράσης για να συντηρήσουμε  τον νέο ιστό, να αναλάβουμε την ευθύνη του συνειδητά. 
Η ελεύθερη βούληση αφορά τα μακροχρόνια αποτελέσματα, τα μόνιμα , αλλιώς τα οφέλη της ενεργειακής θεραπείας γρήγορα καταρρέουν και εμείς χάνουμε την εμπιστοσύνη  στον εαυτό μας, στον θεραπευτή, στις μεθόδους και τελικά στην ίδια την Πηγή που είναι στην ουσία ο μόνος Θεραπευτής.

Η Ίαση συμβαίνει στην εδώ και τώρα στιγμή,  φωτίζοντας και απελευθερώνοντας το παρελθόν και το μέλλον.

Τι προσφέρει 

logobg40

Ίαση στην ριζική αιτία της δυσαρμονίας που αντιμετωπίζετε.

logobg40

Επαναφορά θραυσμάτων της ψυχής που είχαν δεσμευτεί από ανθρώπους η καταστάσεις μέσα στον χωροχρόνο.

logobg40

Απελευθέρωση τραυμάτων και οφειλών που αφορούν ολόκληρη την προγονική γραμμή.

logobg40

Αναγνώριση και υπέρβαση των γονεϊκών μοντέλων.

logobg40

Αρση φραγμών που υπάρχουν στα συναισθήματα, την αφθονία, την επιτυχία, την υγεία και σε όλους τους τομείς της ζωής.

logobg40

Απαλλαγή από περιοριστικές πεποιθήσεις και κωδικοποίηση νέων υποστηρικτικών.

logobg40

Επίλυση προβληματικών σχέσεων

logobg40

Θέματα οικογένειας

logobg40

Επίλυση θεμάτων υγείας

logobg40

Θεραπεία κυτταρικής μνήμης.

logobg40

Θεραπεία ενδομήτριας ζωής.

logobg40

Απεμπλοκή από περιοριστικά συμβόλαια που είχε εδραιώσει η ψυχή.

logobg40

Απελευθέρωση νοσηρών καρμικών σχέσεων

logobg40

Απαλλαγή από χρόνιους φόβους, αϋπνίες, κρίσεις πανικού.

logobg40

Επανασύνδεση με όλες τις πτυχές του εαυτού.

logobg40

Εξισορρόπηση και ευθυγράμμιση του πεδίου σας.

logobg40

Επανασύνδεση με τη δύναμη της Ζωής που υπάρχει μέσα σας.

logobg40

Καθοδήγηση για τις προτεραιότητες που χρειάζεται να βάλετε για την επίτευξη των στόχων σας και τη δημιουργία της πραγματικότητας που εσείς επιλέγετε.

logobg40

Σύνδεση με τον Ανώτερο Εαυτό, τους οδηγούς και τους Φύλακες Αγγέλους σας.

logobg40

Σας αποκαλύπτεται ο Σκοπός της ζωής σας και τα μαθήματα που ήρθατε να ολοκληρώσετε.

logobg40

Αυτογνωσία

logobg40

Πνευματική εξέλιξη

Εξατομικευμένες Συνεδρίες

Οι συνεδρίες δεν είναι ποτέ όμοιες, προσαρμόζονται πάντα στις ανάγκες, τα χαρακτηριστικά και τα δεδομένα σας, και στον τρόπο που μπορείτε να λάβετε, να κατανοήσετε και να αξιοποιήσετε την Ανιδιοτελή Αγάπη που σας θεραπεύει.
Αυτή η πολύπλευρη, ριζική, ολιστική  θεραπεία πλαισιώνεται με ότι χρειάζεται ανά περίπτωση, όπως ανθοϊάματα Bach, ασκήσεις Yoga & αναπνοής & ποικίλες άλλες τεχνικές υποστηρικτικές για την καθημερινότητα.​
Εργαζόμαστε και από απόσταση-τηλεφωνικά και διαδικτυακά, πάντα με τα ίδια άμεσα αποτελέσματα. Οι θεραπείες εξ αποστάσεως εδραιώνουν ακόμη περισσότερο την εμπιστοσύνη μας στην Πηγή της Ζωής, που ρέει ανεμπόδιστα πέρα από το χώρο και το χρόνο. 

Παρέχονται συνεδρίες ατομικές
σε ζευγάρια και οικογένειες.

Διάρκεια
Η μεταξύ μας συνάντηση, διαρκεί 1 ώρα και 30 λεπτά. 
Εξ αποστάσεως συνεδρίες προπληρώνονται

Πόσο συχνά γίνεται ο Χάρτης

Ο Χάρτης γίνεται μόνο μία φορά και συνιστώ να είναι η αρχική θεραπεία. 
Ακολουθούν , αν το επιλέξετε, συνεδρίες  με τακτική συχνότητα, που απευθύνονται  σε όσους θέλουν
να  συνεχίσουν  με συνέπεια την εσωτερική αναζήτηση και ίαση. 
 Η επιλογή γίνεται ανάλογα με τις ανάγκες σας.

 Είναι για μένα η μέγιστη ευλογία να εργάζομαι για την Ανιδιοτελή Αγάπη μέσα από σας και σας ευχαριστώ.

Είπαν για τη Σοφία

Ευχαριστώ το ένστικτό μου γιατί χωρίς να σε ξέρω σε εμπιστεύτηκα, είδα μόνο μια δημοσίευση με την φωτογραφία σου! Σου ζήτησα να κάνεις τον Χάρτη της Ψυχής μου και ότι μου μετέφερες μίλησε μέσα μου! Δεν ξέρω τι έκανες , αυτό που ξέρω είναι ότι άλλαξε η ζωή μου. Είμαι ευγνώμων.

Δήμητρα Β.

Έχει αλλάξει η ζωή μου μετά από την τηλεφωνική μας επικοινωνία για τον Χάρτη της Ψυχής, σαν να διέλυσες ενα μαύρο πέπλο που είχα πάνω απο το κεφάλι μου, όλα σιγά σιγά μέρα με την μέρα ηρέμησαν μέσα μου.

Μαρία Τ.

Η πρώτη μου θεραπεία ήταν εξ αποστάσεως, μέσω skype. H σύνδεση με τη Σοφία έγινε αμέσως σαν να μην μεσολαβούσε απόσταση ανάμεσα μας. Η εμπειρία ήταν εξαιρετική, άκρως θεραπευτική!! Έχοντας αργότερα την ευκαιρία να δουλέψουμε από κοντά, θα έλεγα ότι υπάρχει ακριβώς η ίδια αίσθηση και αποτελεσματικότητα, το μόνο που αλλάζει είναι ο χώρος της Σοφίας που είναι τόσο γαλήνιος. Συστήνω ανεπιφύλακτα τη Σοφία σαν εξαιρετική θεραπεύτρια, γιατί πάντα στοχεύει στο κέντρο της ψυχής και καμμία απόσταση δεν στέκεται εμπόδιο στην προσέγγιση της. Σε ευχαριστώ!

Χριστίνα Κ.

Νιώθω ευλογημένη που γνώρισα τη Σοφία πριν δύο χρόνια. Είναι δίπλα μου όποτε την χρειαστώ, και παρά το οτι οι θεραπείες γίνονται τηλεφωνικά, έχουν την ίδια ακριβώς ισχύ, βάθος και αποτέλεσμα σαν να είμαστε πρόσωπο με πρόσωπο. Νιώθω την αληθινή της αγάπη, την ανθρωπιά, την συμπόνοια, την ενσυναίσθηση, τη βαθειά  γνώση, τη γενναιοδωρία της έστω και αν είμαστε μακριά. Αυτό που με συγκλονίζει σε αυτό το πλάσμα, είναι η ταπεινότητα της. Κινούμαι στους χώρους της αυτογνωσίας 16 χρόνια. Πιστέψτε με, τόσο μεγάλη ταπεινότητα σε δάσκαλο πρώτη φορά γνωρίζω! Σοφία μου σε ευχαριστώ για τα κάλλιστα που μοιραζόμαστε!

Ρόζα Τ.

Τους τελευταίους μήνες κάνω θεραπείες μέσω τηλεφώνου με την Σοφία και με έχουν βοηθήσει πολύ στην προσωπική μου εξέλιξη και κατανόηση του εαυτού μου. Με την γνώση της και τις κατάλληλες ερωτήσεις της, κατανοώ τα τραύματα και τις πηγές των συναισθημάτων και συμπεριφορών μου. Καθαρίζει τον δρόμο προς την αλήθεια μου από εμπόδια, πεποιθήσεις και εξωτερικές επιρροές. Στο τέλος κάθε θεραπείας νιώθω πιο πολύ ο εαυτός μου, ζωντανή και δυνατή! Σε ευχαριστώ Σοφία!

Μαρία Γ.

Η Σοφία είναι μια ταλαντούχα θεραπεύτρια, με αγάπη για το ανθρώπινο γένος, που όταν της επιτρέψεις να μπει στη ζωή σου σε βοηθάει να καταλάβεις πως δημιουργείς τον πόνο και πως μπορείς να απαλλαγείς από οτιδήποτε δεν σε εξυπηρετεί πια χρησιμοποιώντας τη δύναμη σου. Ο δικός της μοναδικός τρόπος θεραπείας αφορά την αφύπνιση της συνείδησης με ταυτόχρονο ενεργειακό καθαρισμό σε όλα τα επίπεδα του ανθρώπου.

Ιωάννα Μ.

Από την πρώτη μας κιόλας συνάντηση ένιωσα ότι βρήκα το δάσκαλό μου, καθώς η ανακούφιση από τη θεραπεία μετά το πέρας της συνεδρίας ήταν πρωτόγνωρη!

Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που έχω την ευλογία να φωτίζει ένας τόσο χαρισματικός άνθρωπος το δρόμο της εσωτερικής μου αναζήτησης.

Αντώνης Ξ.