Ενεργειακός καθαρισμός χώρου

Eνεργειακός καθαρισμός Οικίας❤️ και εργασιακού χώρου.
Ανεκτίμητο δώρο για σας και την οικογένεια σας!
Το σπίτι μας αποθηκεύει και στη συνέχεια εκπέμπει προς εμάς κάθε συναίσθημα και κατάσταση που έχουμε βιώσει, έτσι είναι πολύ σημαντικό να καθαρίζουμε τις ενέργειες και να επαναφορτίζουμε με τις κατάλληλες υποστηρικτικές.
Στον χρόνο που περνάμε μέσα στο σπίτι, χρειάζεται να ξεκουραζόμαστε,να γαληνεύουμε και ταυτόχρονα να ενδυναμώνουμε.
Ακόμη και ότι συμβαίνει τις ώρες του ύπνου, όλα τα όνειρα και οι εντυπώσεις τους, εγγράφονται στην κατοικία μας.
Με την εργασία καθαρισμού του σπιτιού, καθαρίζονται και οι ενέργειες μεταξύ των μελών της οικογένειας και των προγονικών τους συστημάτων,στο επίπεδο βέβαια που τα μέλη της οικογένειας επιτρέπουν.
Εκτός από τη δική μας ενέργεια,την ενέργεια των επισκεπτών και όλων όσων ζουν μαζί μας ,υπάρχουν εκεί αποθηκευμένες οι ενέργειες όλων όσων το κατοίκησαν πριν απο μας, αλλά και των αντικειμένων που έχουμε κληρονομήσει.
Καθοριστική είναι η ενέργεια της γής στην οποία έχει χτιστεί το σπίτι,και της ευρύτερης περιοχής, καθώς μεταφέρουν μνήμες από την αρχαιότητα ακόμη, γεγονότων που συνέβησαν εκεί, μαχών, θανάτων και λοιπά.
Επίδραση επίσης ασκούν τα υπόγεια ρεύματα, η ροή τους και η μνήμη του νερού που μεταφέρουν.
Ολοι αυτοί οι παράγοντες χρειάζεται να αναγνωριστούν, και να ελευθερωθούν.
Στη συνέχεια επαναφορτίζουμε το σπίτι με τις ενέργειες που επιλέγετε,ωστε να είναι μια πραγματική Εστία για σας και την οικογένεια σας, να καλύπτει τις αληθινές σας ανάγκες και να προωθεί την υγεία, την ευζωία και την αφθονία σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
Προτείνουμε αλλαγές βασισμένες στο σύστημα Vastu, το Ινδικό Feng Shui,για εναρμόνιση της ενέργειας,μέσω χρωμάτων,σχημάτων, και αντικειμένων που εξισορροπούν και τα 5 στοιχεία .
Η εργασία καθαρισμού είναι κατάλληλη και απαραίτητη και για τον εργασιακό χώρο.
Το απόλυτο δώρο για σας και την οικογένεια σας,ιδιαίτερα τώρα με την αλλαγή της χρονιάς.
Επικοινωνείστε μαζί μου για τον Ενεργειακό καθαρισμό και επαναφόρτιση της οικίας και του εργασιακού σας χώρου? και βιώστε τις άμεσες αλλαγές!